Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci organiziralo je u okviru 54. Vinkovačkih jeseni tradicionalnu “Večer mode i ljepote”. Na 15. modnoj reviji na Jesenima zaredom, predstavljene su kolekcije za jesen/zimu 2019./2020. Posjetitelji modne revije mogli su vidjeti odjeću za hladnije dane te za svečane prigode, šaroliku lepezu atraktivnih odjevnih predmeta, za svakoga ponešto.

Ove godine predstavili su se Benetton, s.Oliver, Mustang, Kik, Pia, Benetton, Kik, Amadeus jeans, Duga i Srednja strukovna škola Vinkovci.

Reviju su nosila djeca i djevojke iz Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci. Male manekene pripremila voditeljica dječjih skupina Ines Kopilaš, a korografiju za djevojke napravila je Slađana Jurković.

„Zahvaljujem svima koji su pridonijeli ovoj modnoj večeri za koju vjerujemo kako je i ove godine uljepšala program Vinkovačkih jeseni. Novi modni spektakl čeka nas uobičajeno u ljeto sljedeće godine za kada ponovno planiramo “Vinkovci Fashion Night”, a predstavit ćemo kolekciju proljeće-ljeto 2021.“, istaknuo je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci.

“Večer mode i ljepote” u okviru 54. Vinkovačkih jeseni održana je pod pokroviteljstvom Grada Vinkovaca i Vukovarsko-srijemske županije.