24 C
Vinkovci
Utorak, 30. travnja 2024.

Thor: Ragnarok (2017.)

Više od autora

- vl promo-

Zapravo smo naučili neke nove stvari o likovima – Goldblumov Grandmaster, na primjer, je drevno biće (on je bio prisutan sve od vremena Big Bang) i zapravo je brat Collectora, koga je glumio Benicio Del Toro u ‘Guardians Of The Galaxy’.

Loki je u međuvremenu (Tom Hiddleston) bio je na prijestolju nekoliko godina (pretvarajući se da je Odin), a Asgard pod njegovom vladavinom nije baš cvjetao. ‘On je još uvijek Bog Prevara’, kaže glumac. Ali bit će potreban kada napadne Hera (Cate Blanchett).

I onda tu je Hulk. Sve od Age Of Ultron, veliki zeleni čovjek je zaključio da je bolestan od povratka u slabog Banner. I u svom Hulk obliku (ne traje zauvijek, unatoč tom opisu), on može razgovarati s rječnikom, prema Ruffalu, djeteta starog dvije godine.

U ‘Thor: Ragnarok’ filmu Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog čekića i nalazi se u utrci s vremenom kako bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegovog svijeta Asgarda i cijele njihove Asgardske nacije – od strane nove, svemoćne prijetnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo, mora preživjeti smrtonosni gladijatorski turnir koji ga suprotstavlja s njegovim bivšim saveznikom i kolegom Avengerom – The Incredible Hulk!


Redatelj filma ‘Thor: Ragnarok’ je Taika Waititi, scenarist Eric Pearson, a zvijezde filma su Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo i Anthony Hopkins.

Marvel Studios’ THOR: RAGNAROK
LJ na D: Hulk (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Valkyrie (Tessa Thompson) i Loki (Tom Hiddleston)

‘Thor: Ragnarok’ je posljednji Mervelov film kojega ćemo vidjeti u kinima prije iščekivanog trećeg djela ‘The Avengers: Infinity War’ kojega bismo trebali gledati u svibnju iduće godine.

Distribucija: 2i Film, 2017.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno