19 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Odlični rezultati Konjičkog kluba Maestoso u Pleternici

Više od autora

- vl promo-

Proteklog vikenda u Pleternici, po iznimno teškom terenu zbog obilne kiše i leda, održan je međunarodni konjički turnir u sklopu kojega je održano i 1. kolo Prvenstva Hrvatske u vožnji zaprege, a Konjički klub Maestoso iz Vinkovaca ovom su zgodom predstavljali trojica vozača.

FOTO: KK Pleternica Press

Natjecanje je ukupno trajalo tri dana, a nakon natjecanja i utakmice dresure, maratona i vožnje preciznosti, dobiven je konačni poredak. Ivan Nikolić zauzeo je 2. mjesto u poretku Prvenstva Hrvatske za jednoprege, dok su u konkurenciji Prvenstva Hrvatske u dvopregu nastupala dvojica natjecatelja, pa je tako 2. poziciju osvojio Marko Vidacić, dok je David Sušac završio na 4. poziciji. Potrebno je spomenuti kako su se Vidacić i Sušac natjecali i na spomenutom međunarodnom turniru ranga 3 zvjezdice u vožnji dvoprega. Tako je Vidacić zauzeo 4. poziciju, dok je Sušac natjecanje završio kao 7.

FOTO: KK Pleternica Press

Idući izazov za Konjički klub Maestoso bit će u sklopu finala Croatia kupa koji će se održati u Ergeli Đakovo tijekom Đakovačkih vezova. Također, početkom rujna vinkovački klub očekuje i 2. kolo Prvenstva Hrvatske u Feričancima, a nakon njega bit će poznat i konačni poredak u utrkama Prvenstva Hrvatske kako u jednopregu, tako i u dvopregu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno