12 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. rujna 2024.

Graničar i dalje stopostotan, Bedem i Vuteks-Sloga uzeli bod

Više od autora

- vl promo-

Završena je i treća prvenstvena runda 3. Nogometne lige skupine Istok. Predstavnici Vukovarsko-srijemske županije imali su uspješno kolo, niti jedan klub nije upisao poraz.

Usamljen na vrhu nakon ovoga kola ostao je NK Graničar iz Županje. Tako su Županjci u nedjelju ugostili NK Čepin te su slavili s minimalnih 1:0. Gol vrijedan tri boda i nove pobjede postigao je u 83. minuti susreta Marino Lazar, nogometaš koji je u igru ušao dvadeset minuta ranije. Tako je Graničar nakon tri kola jedina stopostotna momčad prvenstva s ukupnom gol razlikom 10:2.

Istoga dana u Ivankovu snage su odmjerili NK Bedem Ivankovo i NK Omladinac Gornja Vrba. U prvom poluvremenu utakmice postignuti su svi golovi, a rezultat na semaforu na kraju je glasio 2:2. Gosti su preko Andreja Krajinovića i Antonija Jurevića do 32. minute zabili dva gola te se činilo kako će na odmor otići s prednošću. Međutim, Ivankovčani smanjuju u 35. minuti preko Luke Sambola, dok je stvari na početak pet minuta kasnije vratio Goran Borko. Bedem je tako na startu prvenstva upisao po jednu pobjedu, poraz i remi tako da na svom kontu imaju četiri boda.

Treći predstavnik naše županije, NK Vuteks-Sloga Vukovar, u subotu je odigrao svoju utakmicu ovoga kola u Pleternici protiv domaćeg NK Slavija. Utakmica je završena bez golova, a u drugom poluvremenu glavni sudac utakmice Davor Jozić podijelio je čak 6 žutih kartona, a od toga čak 4 gostujućoj momčadi. Vuteks-Sloga je tako nakon dvije uvodne pobjede upisala i prvi neodlučeni rezultat, a trenutno se nalaze na diobi drugog mjesta sa 7 osvojenih bodova.

Sljedeće kolo na rasporedu je već nadolazećeg vikenda, a prvoplasirani Graničar gostovat će u Gornjoj Vrbi kod Omladinca, a prvi županijski derbi ove sezone odigrat će u Vukovaru Vuteks-Sloga i Bedem.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno