18 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Cibalia remijem otvorila proljetni dio sezone

Više od autora

- vl promo-

HNK Cibalia Vinkovci u prvom kolu nastavka sezone u sklopu SuperSport Prve Nogometne lige gostovao je u Zagrebu kod NK Jarun. Utakmica je završena bez golova, tako da su Nebeskoplavi s bodom ušli u proljetni dio natjecanja.

U prvom poluvremenu utakmice Vinkovčani su imali više od igre te su bili opipljivo bolja momčad na terenu. Nogometaši trenera Tomislava Radotića kontrolirali su stanje na terenu te su nizali dobre prilike. Vjerojatno i ključni trenutak utakmice dogodio se sredinom prvom dijela, kada je Marijan Oršolić prsima pospremio loptu u mrežu zagrebačkog sastava, a nakon toga uslijedilo je veliko slavlje. Ipak, glavni sudac utakmice, Mateo Erceg, nakon nekog vremena odlučio je poništiti pogodak zbog zaleđa. Bila je to vrlo dvojbena situacija, međutim od gola ipak nije bilo ništa.

Drugi dio susreta protekao je u jednom lošijem ritmu, a tome je u velikoj mjeri uvjetovao i katastrofalan teren u Lučkom. Najbliži pogotku bio je Ivan Mihaljević, i to direktno iz kornera, no vratar Luka Savatović ipak je ostao pribran te otklonio opasnost. Do kraja utakmice nije bilo previše uzbuđenja te je svakom klubu pripao po bod.

Cibalia definitivno više može žaliti za izgubljena dva boda, naročito zbog vrlo dobre igre u prvih 45 minuta. Idućeg vikenda u sklopu novog kola u Vinkovcima će gostovati NK BSK Bijelo Brdo.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno