12 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Judo klub Vinkovci uzeo 34 medalje u Osijeku, ali i ekipnu broncu u rumunjskom Temišvaru

Više od autora

- vl promo-

Pod organizacijom JK Mladost u Osijeku održan je još jedan memorijalni međunarodni turnir koji je okupio više od 400 natjecatelja iz 29 klubova, a među njima bili su i članovi Judo kluba Vinkovci. Također, u rumunjskom Temišvaru održan je International judo cup „Constantin Ali Jude”, a i tamo su Vinkovčani odigrali značajnu ulogu.

U Osijeku je vinkovački klub osvojio čak 14 zlatnih medalja, a do njih su došli Eva Brdar, David Bajušić, Josip Rupčić, Eva Brdar, Lorena Pipunić, Ante Banovac, Lorena Pipunić, Maria Tomić, Leonora Plavšić, Ante Banovac, Karlo Lovrić Jovanović (2x) i Šimun Štajcer.

Srebrna medalja pripala je Duji Banovcu, Davidu Bajušiću, Luciji Lovrić Jovanović, Mariju Tomiću, Miji Behin, Franu Čuljku, Petri Brdar i Tari Čengić.

Na postolje osvojivši broncu popeli su se Stiv Tomić, Marko Jugec Bliml, Luka Lovrić Jovanović, Lucija Lovrić Jovanović, Maritna Mikić, Rita Galić, Sara Meščić, Lukas Pipunić, Marin Šimić, Ivica Vuković, Ivor Perković i Ivano Pipunić.

U Rumunjskoj je klub osvojio pehar i brončane medalje za ekipno natjecanje u uzrastu do 13 godina kod djevojčica. Članicama je ovo bilo ujedno i prvo ekipno natjecanje, a samim time skupile su novo vrijedno iskustvo. Ekipu su činile Helena Čajić, Mia Lara Cota, Lucija Lovrić Jovanović, Lorena Vrkašević, Maria Tomić, Magdalena Kruškić i Marta Plavšić.

FOTO: Judo klub Vinkovci

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno