24 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

OpenAir Ceger Party 11. svibnja na nogometnom igralištu u Ilači

Više od autora

- vl promo-

Iz Udruge roditelja „Veliki za male”, koja djeluje na području općine Tovarnik pozivaju na na zanimljiv i zabavan događaj najavljen za subotu, 11. svibnja, u Ilači.

Mame iz udruge roditelja “Veliki za male” bile su vrlo kreativne i jako vrijedne te su osmislile svašta zanimljivo za djecu i za odrasle, a posebno su ponosne na jedinstveni događaj – OpenAir Ceger Party. Stoga vas sve pozivamo da dođete u subotu, 11. svibnja, u Ilaču na nogometno igralište i zajedno s nama iskusite piknik na nov način. U ponudi imamo jela i pića, a vi si svakako i sami, u cegeru, zajedno s dekicom, možete donijeti što vam srce želi. A ne zaboravite ponijeti i novčanike jer smo za vas pripremile i bogate tombole za velike i male. Za dobru glazbu i atmosferu pobrinut će se naš DJ. A ako se sjećate onih divnih ručno oslikanih šalica iz nedavne objave i želite si osigurati koju, nećete propustiti ovaj događaj”, objavili su na svojoj FB stranici.

Recimo i to kako je Udruga roditelja “Veliki za male” osnovana 2022. godine s ciljem stvaranja uvjeta za što bolju uključenost roditelja i djece u društvo, te rada na poboljšanju kvalitete njihova života osmišljavanjem i provedbom kulturnih, športskih, edukativnih i ostalih sadržaja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno