13 C
Vinkovci
Subota, 5. listopada 2024.

Općina Nuštar: Rok za upis djece u vrtić produljen do 7. lipnja

Više od autora

- vl promo-

Predškolska ustanova “Vrtuljak” Nuštar objavila je Natječaj o upisu djece predškolske dobi u program odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2024./2025. na području općine Nuštar, do popune odgojno obrazovnih skupina za djecu koja do 31. kolovoza tekuće godine napune 17 mjeseci.

Kako se navodi postupak upisa djece sastoji se iz dva dijela, podnošenja zahtjeva za upis s dokumentacijom te potpisivanja ugovora.

Rok za podnošenje zahtjeva, koji je prvotno bio 3. lipnja, produljen je do 7. lipnja do 12 sati, objavljeno je na web stranici Općine Nuštar.

Dokumentacija koju je potrebno prikupiti za upis navedena je u natječaju koji se može pronaći na web stranici Predškolske ustanove “Vrtuljak” kao i na web stranici Općine Nuštar, zajedno s izjavama koje treba ispuniti i donijeti u vrtić. Neposredno pred upis predaje se liječničko uvjerenje o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu djeteta s podacima o cijepljenju.

Kako se navodi, ukoliko vrtić ne može zadovoljiti sve zahtjeve roditelja djece s prebivalištem na području općine, prednost, sukladno Pravilniku o upisu djece u vrtić, imaju  djeca koja do 1. travnja tekuće godine navrše četiri godine života.

Povezani članci

- vl promo-


Posljednje objavljeno