18 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Rimski vrtić i nogometna borba na ekranu

Više od autora

- vl promo-

Bliže nam se XI. Rimski dani (od 14. do 16. lipnja) u Vinkovcima, a organizatori se trude napraviti što bogatiji sadržaj za sve uzraste i goste koji će posjetiti ovu manifestaciju.

Jedan od sadržaja koji je pripremljen je Rimski vrtić, a radi se o tome da svoju djecu, dok obilazite rimski sajam, možete ostaviti u sigurnim rukama gdje će članice Društva „Naša djeca” Vinkovci zabaviti i animirati djecu. U vrtiću će se odvijati razne aktivnosti posvećene rimskom dobu, a radi sigurnosti djece vrtić će biti ograđen, poručuju organizatori. Mališani će se moći osvježiti vodom i zdravim grickalicama, ali sve pod uvjetom da je dijete starije od 5 godina. Rimski vrtić „radit će” u nekoliko termina i to u petak 14. lipnja od 17:00 do 20:00, u subotu od 10:00 do 12:00 i od 17:00 do 20:00 te u nedjelju od 11:00 do 13:00 sati. „Stoga zabilježite termine, posjetite Rimske dane sa svojim mališanima i uživajte u bogatoj ponudi”, pozivaju organizatori.

Ako se za vrijeme prve utakmice Europskog prvenstva zateknete na Rimskim danima, a htjeli bi pogledati utakmicu između Hrvatske i Španjolske, nema problema. Za nešto starije i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu organizirano je gledanje utakmice na velikom videozidu koji će biti postavljen u Areni tako da ćete imati potpuni doživljaj gledanja utakmice s tribina. Naravno, nećete ostati ni gladni ni žedni jer je osigurana  bogata ponuda hrane i pića tako da možete povesti svoju obitelj, prijatelje i uživati u gledanju utakmice na otvorenom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno