18 C
Vinkovci
Subota, 28. rujna 2024.

Vatreni dugo “kidali živce” pa preokrenuli rezultat, no u sudačkoj nadoknadi “hladan tuš”

Više od autora

- vl promo-

Hrvatska nogometna reprezentacija u okviru drugog kola Europskog prvenstva remizirala je s Albanijom rezultatom 2:2.

U prvom dijelu Albanija je definitivno izgledala bolje, a preko Lacija povela je u 12. minuti utakmice. Naši reprezentativci nisu stvorili ozbiljniju situaciju ispred protivničkog gola u prvih 45 minuta, ali do promjena je došlo u nastavku.

Izbornik Zlatko Dalić promijenio je formaciju i uveo nekoliko ”džokera” s klupe, ali dugo se čekao izjednačujući pogodak. Ipak, naši su do njega došli u 74. minuti kada je Andrej Kramarić lijepo pogodio bliži kut na asistenciju Ante Budimira. Budimir je bio aktivan i kod drugog gola koji je došao svega dvije minute kasnije. Hrvatski napadač sjajno je prošao lijevom stranom i dao povratnu loptu, a na kraju je autogol postigao Gjasula. U tim se trenucima činilo kako imamo prva tri boda na turniru, no Gjasula se iz tragičara pretvorio u junaka te u sudačkoj nadoknadi pogodio za bod.

Hrvatska i Albanija tako su upisali prvi bod, a u zadnjem kolu odlučivat će se tko će proći dalje. Našoj reprezentaciji bod protiv Italije gotovo nikako ne odgovara, tako da će u ponedjeljak od 21 sat morat krenut od prve minute po pobjedu.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno