14 C
Vinkovci
Nedjelja, 6. listopada 2024.

Konjički klub Maestoso: Filip Nikolić i Andrea Matković trećeplasirani u Đakovu

Više od autora

- vl promo-

Proteklog vikenda održano je zaprežno konjičko natjecanje u Državnoj ergeli lipicanaca u Đakovu u sklopu 58. izdanja Đakovačkih vezova.

Tijekom subotnjeg programa održane su utakmice „Nagrada Ergele Đakovo”, dok je u nedjelju na rasporedu bilo 3. kolo Croatia kupa za jednoprege i dvoprege.

Konjički klub Maestoso Vinkovci zabilježio je ovoga puta četiri starta. Filip Nikolić zauzeo je treće mjesto u utakmici „Nagrade Ergele Đakovo” u jednopregu, dok je Danko Drobnjak bio četvrti u istoj utakmici, ali u konkurenciji dvoprega.

Andrea Matković, vozačica iz Pleternice koja nastupa za vinkovački klub, osvojila je treće mjesto u Croatia kupu, što joj je donijelo i treće mjesto u Croatia kupu za jednoprege za 2024. godinu. Filip Nikolić je zbog jedne pogreške eliminiran.

„Ovoga puta čestitamo svima koji su uzeli učešće u ovom dijelu službenog konjičkog programa u okviru Hrvatskog konjičkog saveza, a naravno posebne čestitke plasiranima. Također, zaključujemo kako naša očekivanja nisu u potpunosti ispunjena ovim plasmanima, ali se nadamo boljem rezultatu s više plasiranih vozača sljedeće godine budući da Konjički klub Maestoso ima čak 11 službenih vozača, od toga devet licenciranih”, kazali su iz vinkovačkog kluba.

Sljedećeg vikenda Maestoso će nastupiti u 2. kolu Prvenstva Hrvatske u Feričancima, uz međunarodni zaprežni CAI turnir i Balkansko prvenstvo.

Povezani članci

- vl promo-


Posljednje objavljeno