17 C
Vinkovci
Petak, 20. rujna 2024.

Zadnjeg dana kolovoza tradicionalni stolnoteniski turnir Vinkovci Open 2024.

Više od autora

- vl promo-

U subotu, 31. kolovoza, bit će održan tradicionalni turnir – Vinkovci Open 2024. Stolnotenisko je to natjecanje koje na kojemu igrači pokazuju svoje znanje, ali se i međusobno druže.

Iz STK Cibalia, organizatora turnira, obavještavaju da su prijave moguće do srijede 28. kolovoza. Ukupan broj natjecatelja prijašnjih godina bio je oko 120 igračica i igrača iz regije, a ove godine očekuje se još više pojedinaca.

Igrat će se u četiri skupine, do 39, 49 i 59 godina, ali i u onoj preko 60 godina. Također, natječe se i u apsolutnoj kategoriji (pravo nastupa imaju svi igrači neovisno o rangu natjecanja u kojem se natječu), a svaki igrač može sudjelovati u dvije pojedinačne kategorije + apsolutna, ili u dvije starosne kategorije.

Početak je zakazan za 9 sati u dvorani Osnovne škole „Antun Gustav Matoš”, a organizatori poručuju kako će svima biti omogućena nezaobilazna slavonska gastro ponuda.

„Tijekom svečane večere održat ćemo proglašenje pobjednika, dodjelu športskih nagrada i velikog prijelaznog pehara Vinkovci open. Sve to samo je dio ovoga stolnoteniskog spektakla kojega imate priliku biti važan član”, govore iz STK Cibalia.

Kotizacija iznosi 15 eura za pojedinačnu kategoriju, a za 20 eura natjecatelj može igrati dvije pojedinačne kategorije (starosnu i apsolutnu ili dvije starosne).

Prilikom prijave potrebno je prijaviti ime, prezime, datum i godinu rođenja, grad, klub i ligu u kojoj se igračica ili igrač natječe. Prijave su moguće putem maila stk.cibalia@gmail.com, kao i putem brojeva +385 99 217 9801 (Tomislav Krmek) ili +385 97 7928 909 (Davor Lončar).

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno