24 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Sesar nakon pobjede: Pohvalio bih svoje momke na jako dobro odigranoj utakmici

Više od autora

- vl promo-

Cibalia je uspjela realizirati svoj plan – pobijediti Rudeš pred svojom publikom na otvaranju nove natjecateljske sezone. Za prva tri boda pogodili su Josip Pejić i Filip Lišnić, a donosimo izjave oba trenera, Siniše Sesara i Davora Mladine.

„Pohvalio bih svoje momke koji su večeras odigrali jednu stvarno dobru utakmicu. Mislim da smo zasluženo pobijedili, iako je Rudeš u prvih 20-ak minuta bio bolji. Nakon stanke za vodu kao da se sve okrenulo i otišlo na našu stranu. Zabili smo prvi gol u najbolje moguće vrijeme, a na vrijeme smo zabili i drugi u nastavku“, rekao je Sesar.

Na klupi Rudeša sjedi vinkovačkoj javnosti vrlo poznat Davor Mladina koji je u nekoliko navrata vodio i klub iz Genscherove 10b.

„Čestitam Cibaliji na pobjedi i osvojena tri boda, a nama ostaje žal zbog toga što nismo realizirali podosta šansi na početku susreta. Pokušali smo promijeniti sustav igre s novim igračima, nismo uspjeli. Ne mogu biti toliko nezadovoljan igrom, koliko rezultatom. Ima još puno utakmica i nadam se da ćemo se s vremenom sve više dizati“, kazao je 64-godišnji stručnjak.

Sesar je na kraju istaknuo kako je sav fokus bio isključivo na ovoj utakmici, a sada se momčad može pripremati za sljedeće izazove.

„Ostvarili smo pobjedu protiv jednog od kandidata za prvo mjesto, prezadovoljan sam, a nadam se da je i publika“, zaključio je.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno