22 C
Vinkovci
Četvrtak, 19. rujna 2024.

Cibalia u Sesvetama pretrpjela drugi ovosezonski poraz

Više od autora

- vl promo-

Cibalia niti četvrtu utakmicu u nizu nije uspjela upisati puni plijen. Štoviše, nebeskoplavi danas su poraženi drugi put uzastopno. Ovoga puta bolje su na domaćem terenu bile Sesvete koje su na kraju slavile rezultatom 2:1 (1:1).

Vinkovčani su dobro ušli u susret, a u prvih nekoliko minuta nisu iskoristili dvije izgledne prilike. Domaći sastav također je bio opasan u nekoliko navrata, a do pogotka je stigao u 36. minuti. Emanuel Črnko ubacio je loptu iz slobodnog udarca s desne strane, a najviši je bio Tin Kulenović koji preciznim udarcem glavom pogađa gostujuću mrežu. Cibalia je vrlo brzo stigla do izjednačenja. Samo četiri minute kasnije Jurica Bajić iskoristio je poklon gostujuće obrane i mirno pogodio praznu mrežu.

Pogodak odluke postigao je Ivor Ljubanović sredinom drugog dijela iz kaznenog udarca. Vinkovčani su do kraja utakmice pokušali postići pogodak i stići barem do boda, ali u tome danas nisu uspjeli.

Cibalia je tako i dalje peta s osam bodova, a u sljedeća dva kola jednostavno mora upisati pobjede. Već u subotu na rasporedu je domaći sraz sa Zrinskim Osječkim 1664, a tjedan dana nakon u našem gradu gostuje Dugopolje.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno