25 C
Vinkovci
Nedjelja, 22. rujna 2024.

Pripremljen program za Dane obrane i dane općine Nuštar 2024.

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U Općini Nuštar definiran je ovogodišnji program Dana obrane i dana općine Nuštar koji će biti održani od 29. rujna do 13. listopada.

Uz odavanje počasti vojnim i civilnim žrtvama Nuštra, Cerića i Marinaca i sjećanje na slavne dane i herojsku obranu Nuštra, program i ove godine donosi niz različitih sadržaja koje u suradnji s Općinom organiziraju udruge.

Kako bi se dogovorili oko ovogodišnjeg programa protekli tjedan pozvali smo na sastanak sve udruge iz Nuštra, Cerića i Marinaca koje se žele uključiti i organizirati određene sadržaje za svoje sumještane. U organiziranju Dana obrane i dana općine Nuštar nama su udruge jako važne jer bez njih ne bi imali tako bogat i raznolik program, koji će ove godine biti održan od 29. rujna do 13. listopada s događanjima 29. rujna te 2., 4., 5., 6., i 13. listopada. Nas je u Općini premalo koji bi mogli odraditi taj program i prirediti sve te različite sadržaje i voditi računa da sve i prođe onako kako je zamišljeno. Uz pomoć udruga i ove godine sve ćemo to napraviti dostojanstveno, onako kako i priliči jednoj općini i tim danima. Zato želim uputiti zahvalu svima koji se uključuju u organizaciju programa”, ističe načelnik Hrvoje Drinovac.

A ove godine u program su se uključili Boćarski klub „Mladost” Cerić, Mažoretkinje općine Nuštar, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Ogranak Nuštar, Dobrovoljno vatrogasno društvo Nuštar, Općinska udruga umirovljenika Nuštar, Streljački klub „Nosteria” Nuštar, Udruga strijelaca „Pavlovo Brdo” Cerić, Kulturno umjetničko društvo „Slavko Mađer” Cerić, Športsko ribolovna udruga „Vuka” Nuštar, Sportsko ribolovna udruga „Mladost” Cerić, Stolnoteniski klub Nuštar, Lovačka udruga „Sokol” Nuštar, Lovačko društvo „Vepar” Cerić, Odbojkaški klub „Zrinski” Nuštar. U onom kulinarskom dijelu, uz lovce, ribiče i umirovljenike, sudjelovat će i žene iz programa „Zaželi”. I ove godine u organizaciju programa uključena je i Osnovna škola Zrinskih Nuštar te Konjički klub „Satir” iz Vinkovaca i Oldtimer klub „Stari sjaj” Vinkovci. Tradicionalno u programu Dana obrane i dana općine Nuštar „KUD „Slavko Mađer” Cerić sa svojim gostima priredit će redoviti godišnji koncert, a u zabavnom dijelu programa u Nuštru su predviđeni su koncerti Tamburaškog sastava „Fijaker” i rock grupe „Opća opasnost”. „Iskreno se radujemo vašem dolasku!”, poručuju iz Općine Nuštar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno