14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

Alen Liverić i Damir Martinović Mrle kao Batman i Joker u novom Lego filmu

Više od autora

- vl promo-Lego Batman film (Liverić i Mrle, glasovi) [St 1]

Nakon velikog uspjeha ‘Lego filma’ iz 2014. godine, studio Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Batman Lego avanturu.

Alen Liverić kao Bruce Wayne, odnosno Batman, Damir Martinović Mrle kao Joker, Iva Mihalić kao Batgirl te Mladen Vujčić kao Robin i Mladen Vasary kao Alfred, posudili su svoje glasove razigranoj ekipi novog Lego filma. Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter urnebesno smiješnim likovima, koji će vas i u ovom nastavku nasmijati do suza.

U ovom ćemo filmu pratiti Batmana, koji mora napustiti samotnjačku ulogu i naučiti raditi u timu.

Mnogi će se iznenaditi kada čuju hrvatsku verziju Batmana, kojem je prepoznatljivi promukli glas posudio naš poznati kazališni, televizijski i filmski glumac Alen Liverić.

‘Veliki sam fan Batmana i velika radost mi je bila kada su me zvali da dam glas Batmanu. Oduvijek sam htio nekada u životu biti Batman. Film je jako duhovit i zabavan, i stvarno sam uživao u toj ulozi. Cijela ekipa je super i stvarno mi je drago šta je ta uloga pripala meni, jer sve što znam o Batmanu… znam’.

Lego Batman film (Liverić i Mrle, glasovi) [St 2]

Iako će se u filmu događati velike promjene u Gotham Cityiju, jedna stvar ostaje ista. Ulicama Gothama svoje viđenje pravde dijeli Joker kojem je glas u originalnoj verziji posudio Zach Galifianakis, a u hrvatskoj sinkronizaciji autor pjesama i član riječke grupe Let 3, te svestrani glazbenik koji stvara glazbu za film i kazalište, Damir Martinović Mrle.

‘Bilo je nevjerojatno iskustvo kroz ovu avanturu proći u dvoboju s Batmanom Alenom Liverićem, nakon čega će doći do velikih promjena u Rijeka Cityju.’

Kakve nas promjene očekuju na ulicama Gothama, ali i na riječkim ulicama, ostaje vam da otkrijete već ovog vikenda u kino dvoranama. Željno iščekivana animirana avantura LEGO® Batman film, u kina širom hrvatske dolazi pretpremijerno već od 4. veljače u najprestižnijim IMAX, 4DX i RealD 3D formatima.

To svakako ne smijete propustiti!

TRAILER SINKRONIZIRANI: LEGO BATMAN FILM [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno