11 C
Vinkovci
Nedjelja, 3. ožujka 2024.

Anne Hathaway, Rihanna i Awkwafina u Oceanovih 8

Više od autora

- vl promo-

f_oceans-8_hathaway-rihana-awkwafina_pridruzile-se-castingu_ST

Prema pisanju portala Deadline, reboot filma ‘Ocean’s 11’ koji nosi naziv ‘Ocean’s 8’ dobio je nova zvjezdana glumačka imena. Novim glumicama koje predvodi Sandra Bullock, priključili su se Anne Hathaway, pop zvijezda i pjevačica Rihanna i reperica Awkwafina (pravog imena Nora Lum). Od ostalih glumica tu su još Cate Blanchett, Mindy Kaling i Helena Bonham Carter. Još se ne zna da li će Elizabeth Banks zauzeti svoje mjesto u sve-ženskom rebootu pljačkaškog filma Stevena Soderbegha.


Gary Ross će režirati i producirati film, koji će u biti nastavak viđenih filmova sa Clooneyem i ekipom, samo ovog puta sa Sandorm Bullock kao njegovom sestrom i bivšom zatvorenicom.

Uz pomoć lika kojeg portretira Cate Blanchett (ekvivalent Rustya Ryana kojeg je u Ocean’s 11 glumio Brad Pitt) lik Bullockove će oformiti tim lopova sa namjerom da ukradu ogrlicu i smjeste kriminalcu vlasniku galerije. Snimanje bi trebalo početi najesen, a cameo pojavljivanje Clooneya je predviđeno, mada ne i potvrđeno. Ako ne u ovom filmu, onda će se zasigurno pojaviti u jednom od nastavaka jer je i ovo planirano kao trilogija. Naravno, sve zavisi od uspjeha na box officeu. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno