Vinkovačka Cibalija jučer je na gostovanju u Bijelom Brdu odigrala 1:1. Domaćini su bili aktivniji u prvom dijelu i poveli, a u nastavku su igrači trenera Davora Mladine imali posjed lopte te na kraju zaslužili izjednačenje.

Obje su momčadi oprezno i uz puno obvezne igre ušle u susret tako da se dugo nije ništa znatnije dogodilo, a u tim su uvodnim minutama Vinkovčani nekoliko puta pokušavali iz daljine. Pri tome je najopasniji bio Salapićev pokušaj u 22. minuti, kada je snažan udarac, s 22-23 metra, završio preko grede. Sedam minuta poslije Muženjak i Dabro su kroz sredinu izigrali gostujuću obranu, a obećavajući udarac potonjega, sa 16 metara, Marijanović je paradom izbacio u korner. Nakon njegova izvođenja lopta je ponovo otišla na lijevu stranu domaćeg napada, odakle je Muženjak ubacio u 16-erac, gdje je Dogan loptu zahvatio rukom i sudac iz Kastva pokazao je na bijelu točku, a siguran realizator bio je Dabro. Vratar Cibalije Marjanović se u 40. minuti pobrinuo da Cibalia ne ode na odmor s većim zaostakom zaustavivši Gvozdenovićev poluvisoki udarac sa 16 metara u desni kut.

U nastavak su Vinkovčani ušli odlučni popraviti štetu. Uspjelo im je to  u 80. minuti, kada su domaći igrači izbili loptu na 25 metara, koju je dočekao Anočić i iz zraka desnom je nogom zabio u lijevi donji kut za 1:1.