10 C
Vinkovci
Srijeda, 24. travnja 2024.

Antonela Doko predstavila bombastičan novi singl “Bum Bum”

Više od autora

- vl promo-

Nakon poduže stvaralačke i autorske pauze, impresivnih vokalnih sposobnosti Antonela Doko se u velikom stilu vraća na glazbenu scenu s novim pretencioznim singlom kratkog onomatopejskog naziva “Bum Bum”.

Iza novog Antonelinog singla stoji poznati autorski dvojac Ines Prajo koja je autorica glazbe i teksta te Ivan Popeskić koji je pjesmu aranžirao. Antonela je jedan od najboljih ženskih vokala u Hrvatskoj, a to potvrđuje i ovom pjesmom koja predstavlja svu raskoš njenog jedinstvenog vokala. Dobre vibracije i plesni ritam savršen je za nadolazeće tmurnije jesenske dane i zasigurno će osvojiti brojnu publiku. Mi smo ju zatekli u radnom okruženju, ali to je njoj kako kaže: „standardno”.


„Pjesma me kupila na prvu, otkačena, vrckava baš kao i ja” kaže kroz smjeh Antonela. Mlada Riječanka već je odavno na glasu kao glazbenica svjetskoga glasa, dobitnica je Porina i iza sebe ima debitantski studijski album “O čemu pričamo”. Album uključuje hitove “Tako kažeš”, “Odlična stvar”, “Onaj dan” koji je zavladao radijskim eterom i Antonela se tada nametnula kao jedna od najperspektivnijih izvođačica na našoj glazbenoj sceni, mjesecima držeći vrh nacionalne liste najslušanijih pjesama – HR top 40.

Godine 2013. Antonela je prvim singlom “Voli me” u duetu s Dinom Antonićem privukla pozornost publike i struke. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade “Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. 2016. godina donijela je dvije nominacije za nagradu Porin, i to za novog izvođača godine te za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine. Na radost svih obožavatelja, Antonela je opet na sceni, na pitanje zašto pauza, odgovara: „Spontano se dogodila, korona je učinila svoje, ali s obzirom da studiram klavir to je okupiralo moju pažnju. Na samom kraju sam što se tiče fakulteta pa se sad mogu posvetiti mojoj drugoj velikoj ljubavi – pjevanju”.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno