19 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Aurelijin trojac ponovno na popisu U19 hrvatske reprezentacije

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Na adresu vinkovačkog MNK Aurelia Futsal ponovno je stigao poziv iz Hrvatskog nogometnog saveza. U sastav U19 reprezentacije Hrvatske u futsalu izbornik Duje Maretić računa s našim Filipom Josipovićem, Josipom Horvatom i Tinom Ujevićem za predstojeće izazove na Futsal Week turniru u Poreču.

Foto: Slobodan Sandić za MNK Aurelia Futsal
Foto: Slobodan Sandić za MNK Aurelia Futsal

Okupljanje mlade reprezentacije zakazano je za 17. lipnja, a u Poreču ih očekuje četiri pripremne utakmice.

Hrvatska se nalazi u skupini A s reprezentacijama Španjolske, Italije i Češke dok su u skupini B smještene reprezentacije Portugala, Poljske, Maroka i Ukrajine.


Sigurno je kako će izabranici Duje Maretića imati sjajne provjere pred nadolazeći UEFA Futsal Euro koji se igra u rujnu, također u Poreču.

Ovo je još jedna potvrda kako Aurelia Futsal visoko kotira kao brojna akademija s izvrsnim radom, a već godinama njeni igrači čine okosnicu mlade reprezentacije. Potvrda rada i kvalitete ovih mladih igrača došla je i prošlog mjeseca kada su se okitili naslovom državnog viceprvaka. Ne sumnjamo kako će igrači Aurelije, zajedno s ostatkom ekipe, pokazati svu raskoš svog talenta i ovoga puta u dresu reprezentacije, poručuju iz kluba.

Foto: Slobodan Sandić za MNK Aurelia Futsal

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno