Na jezerima Banja u subotu je održano memorijalno ribolovno natjecanje “Mirko Pazarac”, 10. natjecanje seniora i veterana, članova ŠRD “Jezera Banja” u lovu ribe udicom na plovak. Natjecalo se 26 ribiča, uz podršku ostalih članova društva.

Pobjednik natjecanja je Berislav Pavlović s 987 grama ulovljene ribe, drugo mjesto pripalo je Stjepanu Kuliću s ulovljenih 791 grama ribe, a treće Vilimu Vodopiću s ulovljenih 650 grama ribe.

“Najuspješniji natjecatelji su nagrađeni medaljama i vrijednim nagradama, a nagrađeni su svi natjecatelji do 15 mjesta kao i najstariji natjecatelj Petar Janković rođen 1935. godine. Suci na natjecanju bili su Adam Petričić i Damir Stojanović, a medalje i nagrade najuspješnijima i sucima natjecanja uručili su dopredsjednik društva Antun Pavlović i tajnik društva Zlatko Begović”, ističe predsjednik društva Željko Mikić. Svojom nazočnošću natjecanje su uveličali i predstavnici županijskog ribolovnog saveza, Grada Vinkovaca, braniteljskih udruga, te mnogi prijatelji društva. Nakon natjecanja svi natjecatelji, članovi društva i gosti nastavili su druženje uz zajednički ručak.