32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Besplatan judo program za djecu od 6 do 12 godina u organizaciji Judo kluba Olimp Vinkovci

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Judo klub „Olimp” Vinkovci provodi program „Želim zdravlje, biram judo” sufinanciran sredstvima Ministarstva turizma i sporta, a program je namijenjen djevojčicama i dječacima od 6 do 12 godina i besplatan je za sve polaznike.

Svim polaznicima programa osigurana je oprema za trening (majica i kimono). Program počinje 31. kolovoza i traje do 23. prosinca 2021. godine. Treninzi će se održavati dva puta tjedno u trajanju od 60 minuta u dvorani osnovnih škola Josipa Kozarca i I. G. Kovačića u Vinkovcima.

Cilj programa je promicanje zdravog načina života i promicanje juda. Primjenom osnovnih i specifičnih judo vježbi utjecat će se na razvoj motoričkih sposobnosti i učenje tehnike juda te će djeca aktivno provoditi slobodno vrijeme i razvijati zdrav način života.

„Tijekom provođenja programa, osim treninga, u listopadu će se održati edukativna i kreativna radionica povodom obilježavanja Svjetskog judo dana. Program završava u prosincu kada će biti održano natjecanje „Judo igre” na kojem će djeca pokazati svoja stečena znanja, natjecat će se u zanimljivim judo igrama i modificiranim judo borbama te će biti nagrađeni diplomama i medaljama. Nakon završetka programa, djeca mogu nastaviti trenirati judo ili izabrati neku drugu aktivnost bogatiji za jedno lijepo sportsko iskustvo”, naglasila je trenerica Blaženka Markota. Voditelji programa su treneri s višegodišnjim natjecateljskim i trenerskim iskustvom u judu i iskustvom u radu s djecom u nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture.

Roditelji mogu prijaviti djecu za sudjelovanje u programu na broj mobitela 0992161778 i e-mail jk.olimpvk@gmail.com ili na Facebook stranici Judo klub Olimp Vinkovci. Za prijavu je potrebno ime, prezime i dob djeteta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno