12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

Boa objavila i treći singl s albuma Live In Tvornica – na redu je Za vezu je potrebno dvoje

Više od autora

- vl promo-

Nakon dva službena spota za kultnu pjesmu ‘Tako lijepa’  i velikog hita grupe Boa ‘Stup od soli’, stiže i treći spot za pjesmu ‘Za vezu je potrebno dvoje’, koji je snimljen na velikom koncertu u Tvornici kulture prije skoro godinu dana.

U sastavu Mladen Puljiz – vokal, Petra Oreč – vokal, Zvonimir Bučević Buć – bas, Slavko Remenarić – gitara i Dražen Sholtz – bubnjevi,  Ivan Čačić – klavijature, te su večeri podigli atmosferu do usijanja  i vratili publiku u prošlost te oživjeli slavne trenutke svoje bogate karijereBOA, 2017. / Photo: Antonija Zrinski

‘Pogledajte premijerno video, snimljen live u Tvornici prošle godine na slavljeničkom koncertu, za pjesmu ‘Za vezu je potrebno dvoje’. To je inače zabilježeno na CD-u i Blu-Rayu u izdanju Menarta. Svoju premijeru pjesma je doživjela na albumu ‘Govor tijela’ iz daleke 1983. godine koji je snimljen u Švedskoj.“ – izjavili su Zvonimir Bučević Buć i Mladen Puljiz.

U prepunoj Tvornici kulture u Zagrebu 25.3.2017. godine, grupa Boa održala je slavljenički koncert povodom 35 godina svog rada i izdavanja prva dva legendarna albuma koji su objavljeni 1982 godine Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen u audio i video formatu s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici, a cijeli je koncert snimljen u 4K UHD rezoluciji.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno