6 C
Vinkovci
Petak, 19. travnja 2024.

Borinci do pete uzastopne pobjede, važno slavlje HAŠK-a, remi u Cerni

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Ubitačan ritam imaju klubovi u 4. razredu hrvatskog nogometa, nakon subotnjeg petog kola, u srijedu je odigrano i šesto, a više razloga za zadovoljstvo u posljednjem kolu imale su domaće momčadi.

Najbliži pratitelj Radničkom iz Meca, koji ima maksimalnih 18 bodova, od vinkovačkih ekipa je momčad Borinaca koja je očekivano svladala, vjerojatno najlošiju ekipu u ligi, Tomislav iz Livane i pritom gostima iz osječkog prigradskog naselja utrpala 6 komada. Odličan ulazak u sezonu ekipa Marija Đurkovića pokvarila je s drugim uzastopnim porazom, a ovaj put bolji je bio Borac iz Bobote. Trostruki strijelac na toj utakmici bio je Duje Mrdeša. HAŠK-Sokol je očito uhvatio ritam i na krilima probuđenog Mitrovića svladao Zrinski koji je u Jankovce otputovao bez 7 igrača. HAŠK očito ne može bez iskusnog Marija Lučića koji je ponovno držao sve konce u obrani svoje ekipe što je rezultiralo time da je mreža mladog Morovičanina nakon ovog susreta ostala mirovati. Jedine gostujuće pobjede u ovom kolu ostvarili su identičnim rezultatom Mladost i Valpovka kod Olimpije, odnosno Slavonca. Ceranci su „otkinuli” 2 boda vinkovačkom Dilju i sasvim zasluženo došli do podjele bodova na terenu Gorana Šimunca. „Ekipa Dilja dominirala je prvo poluvrijeme, a mi drugo. Mislim da su gledatelji mogli uživati u iznimno dinamičnoj i napetoj utakmici. Čestitao bih svojim momcima na borbenosti i zalaganju”, rekao je trener Tomislava Krunoslav Komljenović.


Dilj će već za vikend probati nanijeti Radničkom prvi poraz ove sezone, a prednost domaćeg terena bit će na strani Vinkovčana. Težak zadatak u sljedećem kolu imat će Otok, dok će se Borinci i HAŠK-Sokol nadati pozitivnom rezultatu u Babinoj Gredi i Livani.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno