20 C
Vinkovci
Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Boris Štok napokon izbacio očekivani EP pod nazivom Puls

Više od autora

- vl promo-


Nakon iznimno uspješnih singlova ‘Ove misli’ realiziranog u suradnji sa Yayom iz Jinxa, obradom Denis & Denis ‘Voli me još ovu noć’, te ‘Ispod kože’ i ‘Kao mi’, riječki pjevač, autor i tekstopisac Boris Štok predstavlja debitantski EP ‘Puls’. EP je tiskan u limitiranoj tiraži od samo 300 primjeraka, sadrži šest pjesama, a snimljen je u studijima G.I.S., Futura i Phonophobia. Glazbenu produkciju potpisuju Boris Štok i Darko Terlević (osim Ove misli – Boris Štok), za miks i mastering je zaslužan Matej Zec (osim Voli me još ovu noć – Srđan Sekulović Skansi), koji je zajedno s Darkom Terlevićem snimio cijeli EP.

Promocija EP-a i prvi samostalan Borisov zagrebački koncert održao se u subotu, 4. studenog, u zagrebačkom klubu Tvornica kulture. Uz tek djelomičan naklon radovima u grupi Quasarr, Boris Štok je s novim bendom stavio naglasak na nove pjesme, kako onima koje su se našle na EP-u, tako i na do sada neobjavljenom materijalu.

Popis pjesama: 1. Ispod kože / 2. Kao mi / 3. Tišina / 4. Voli me još ovu noć / 5. Ove misli [ft. Yaya] / 6. Ispod kože [Acoustic]

ISPOD KOŽE [VIDEO]KAO MI [VIDEO]

VOLI ME JOŠ OVU NOĆ [VIDEO]

OVE MISLI [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno