25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Braća Coen okušat će se i na malim ekrenima

Više od autora

- vl promo-

Coen Brothers (The Ballad Of Buster Scruggs, TV) [St]

Oscarom nagrađena braća Joel i Ethan Coen, odlučili su se okušati i u režiranju TV serije. Duo je napisao scenarij i režirat će miniseriju pod nazivom The Ballad Of Buster Scruggs.

Naime, riječ je o vesternu čija radnja još uvijek nije poznata, kao ni broj epizoda. Variety piše da Annapurna Television, kompanija koja surađuje sa braćom Coen na seriji, planira tražiti inovativni pristup koji bi mogao kombinacija televizije i kazališta.

Scenarij slijedi šest povezanih priča, a datum premijere još uvijek nije objavljen. Inače, vesterni su plodno tlo za braću Coen. Joel i Ethan su 2010. godine režirali remake ‘Čovjek zvan hrabrost’ (True Grit), a dvije godine ranije su dobili Oscara za najbolju režiju i najbolju sliku za film ‘Nema zemlje za starce’ (No Country For Old Men).

Najpoznatiji filmovi braće Coen su ‘Barton Fink’, ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’, ‘Oh Brother Where Art Thou’…. Osim toga, napisali su veliki broj filmova koji nisu režirali, a najpoznatiji među njima su ‘Unbroken’, ‘Bridge of Spies’, ‘Crimewave’, ‘The Naked Man’ i ‘Gambit’. [Filmonizirani]

TRAILER TITLANI: ČOVJEK ZVAN HRABROST [2010]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno