25 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 27. svibnja 2024.

Braniteljske udruge dale podršku Ivanu Bosančiću i kandidatima liste broj 7. HDZ-a

Više od autora

- vl promo-

Koordinacija braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskoga rata Vukovarsko-srijemske županije javno je dala potporu gradonačelniku Grada Vinkovaca Ivanu Bosančiću i kandidatima na listi broj 7. Hrvatske Demokratske Zajednice.

“Ovim putem želimo izraziti našu punu potporu gradonačelniku Grada Vinkovaca Ivanu Bosančiću i kandidatima na listi broj 7. Hrvatske Demokratske Zajednice u sklopu nadolazećih parlamentarnih izbora. Kroz protekli period, gradonačelnik i kandidati s liste broj 7. pokazali su duboko razumijevanje i predanost potrebama braniteljskih udruga u našem gradu i Vukovarsko-srijemskoj županiji. Njihova neprekidna podrška i angažman bili su od ključnog značaja za razvoj naših inicijativa i projekata te su doprinijeli unapređenju položaja branitelja i njihovih obitelji”, stoji u objavi koju potpisuje predsjednik Damir Dujić.Vjeruju, dodaje, da će njihov nastavak rada u Hrvatskom saboru donijeti dodatne koristi našoj zajednici te nastaviti s potporom i promicanjem interesa braniteljskih udruga.

“Stoga, srdačno podržavamo gradonačelnika i kandidate Hrvatske Demokratske Zajednice te ih pozivamo da nastave svoj predani rad u službi građana Vinkovaca i Hrvatske”, zaključuju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno