-3 C
Vinkovci
Srijeda, 8. veljače 2023.

Brian Fallon objavio ‘Painkillers’

Više od autora

- vl promo-

BRIAN FALLON, karizmatični frontmen američke skupine The Gaslight Anthem, objavio je samostalno debitantsko izdanje naslovljeno ‘Painkillers’.

Brian je kao najavu novog albuma objavio pjesmu ‘A Wonderful Life’, koja je nedavno dobila i svoj prateći videospot.

Za produkciju prvog solo uratka ‘A Wonderful Life’, kao i debitantskog solo albuma, zaslužan je Butch Walker. Studijsko izdanje “Painkillers’ donosi 12 potpuno novih pjesama, u digitalnom i CD izdanju te na vinilu. Fallon je do sada, uz najavni singl ‘Wonderful Life’, objavio i pjesme ‘Nobody Wins’, ‘Smoke’, ‘Steve McQueen’ te “Painkillers’.

Uz solo karijeru te onu sa skupinom The Gaslight Anthem, kao i većina glazbenika, Brian Fallon ima ‘projekte’ sa strane. Jedan takav projekt je americana bend Molly And The Zombies, s basisticom Catherine Popper (Jack White, Ryan Adams) te bubnjarom Randyem Schragerom (Scissor Sisters).

Upravo Catherine svira bas i na debitantskom studijskom izdanju, dok im se na bubnjevima pridružio Mark Stepro, a na gitari već spomenuti Butch Walker.

‘Pjesma A Wonderful Life je iznošenje mojih emocija i onoga kako se osjećam, te kako se ljudi koje znam osjećaju. Svi želimo da naš život vrijedi ljudima kojima smo okruženi. Želimo da naše provedeno vrijeme ovdje ima značaj, a ne da samo prođe. Iako nas to košta.’ – Brian Fallon

 

‘Painkillers’ – popis pjesama

A Wonderful Life
Painkillers
Among Other Foolish Things
Smoke
Steve McQueen
Nobody Wins
Rosemary
Red Lights
Long Drives
Honey Magnolia
Mojo Hand
Open All Night

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno