Foto: Boris Lovrić
Petak je 3. srpnja, i dan kada ćemo moći nazočiti rock koncertu vjerojatno najpopularnijeg vinkovačkog cover banda, koji njeguje zvuke yu i cro pop rocka 80-ih i 90-ih – Bruno & +40. Kako smo vam, ranije ovaj tjedan najavili, u funkciji predgrupe svoj će kratki performans izvesti Bruno & Dare, tj. Vuk & Janje!
Mjesto održavanja svirke je Rock club Saloon a Bruno & +40 će zasigurno znati iskoristiti “prednost domaćeg terena”. Nisu ondje svirali već više od pola godine pa je stoga za očekivati nadahnut i nadasve nabrijan nastup na kojem ćemo čuti yu i cro pop klasike od Bijelog dugmeta, Atomskog skloništa, Divljih jagoda, Prljavog kazališta, Azre, Filma, Haustora, Leb i sol, Zane, Bajage, Zabranjenog pušenja, Ekatarine Velike, Partibrejkersa, Psihomodo popa i mnogih drugih. Uz možda i pokoje novo iznenađenje…
Bruno & +40 su Bruno Vučko (bubanj), Hrvoje Vučko (bas gitara), Darko Janjić (vokal i gitara), Krešimir Janošić (gitara), Goran Alerić (usna harmonika i vokal) a tu je i sad već uigrana “najmlađa” članica, vokalistica Sanda Čavar.
Dakle, večeras će u Saloonu (Glagoljaška 15, Vinkovci) biti veselo. Sve samo čeka vas i pozitivnu energiju koju biste sobom trebali donijeti.
A “naša Marija” je već nabacila osmjeh na lice i zasukala rukave kako bi u potpunosti bila spremna utažiti silnu žeđ koja je Saloonnu tako snažno izražena!!!
Vidimo se.