19 C
Vinkovci
Utorak, 6. lipnja 2023.

Brzi Gonzales će ‘furit’ i velikim ekranima

Više od autora

- vl promo-

f_brzi-gonzales_na-filmskom-platnu

Junaci dolaze u svim oblicima, veličinama i kulturama. Neki su veliki, neki su maleni, neki su spori, a neki su brzi (speedy). SPEEDY GONZALES zabavlja djecu i cijele obitelji već desetljećima i kako se čini nema namjeru usporiti. Kultni lik Looney Tunesa postao je omiljeni simbol u zabavnoj industriji i meksičkoj kulturi tijekom godina, a uskoro bi mogao stići i na velika filmska platna u samostalnoj avanturi.

U razgovoru za Deadline, Dylan Sellars, producent filma (koji trenutno nosi naziv Speedy) otvorio se o važnosti donošenja takve priče u današnjoj društvenoj klimi: ‘Mi ovo vidimo kao priču o postanku velikog majstora, kao što je lik Robina Hooda, koji na kraju dođe do toga da uzima bogatima i daje siromašnima. U vremenu kada Donald Trump dobiva pažnju svijet treba Speedyja više nego ikad.’

Speedy Gonzales je postao legendarni lik u filmskom i televizijskom svijetu radi svojih zabavnih nepodopština i neprestanih pobjeda nad većim protivnicima. Lik je vrlo popularan u Latinskoj Americi, što ne iznenađuje s obzirom na njegovo porijeklo.


Kao što je Sellars objasnio u svojoj izjavi, nema boljeg vremena nego lika poput Speedyja Gonzalesa staviti u centar pozornosti kada određeni politički kandidat za američkog predsjednika ima svakakve komentare vezano uz latinoamerikance.

Izvor: mojtv

LOONEY TUNES (Speddy Gonzales, Sylvester & Tweety)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno