Projekt vinkovačke “Bubamare“ pod nazivom “Take Care!“ Developing and improving health and social services for vulnerable groups ugovoren u sklopu Interreg IPA CBC prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014 – 2020, nominiran je za nagradu “REGIOSTARS AWARD 2019“ – Europsku nagradu za najinovativnije regionalne projekte.

Ove godine pristiglo je 199 prijava za ovu nagradu koja svake godine potiče projekte važne za regionalni razvoj. Tema 2019. godine usredotočena je na inovativne projekte koji pomažu modernizaciju zdravstvenih usluga i uvođenje novih pristupa tom području. Nezavisni će žiri izabrati do 5 finalista po kategoriji, koji će biti objavljeni 9. srpnja. Nakon tog datuma, glasovi će se računati za finaliste i dobitnike nagrade REGIOSTARS 2019. Osim same nagrade, najbolji osvajaju putovanje u Bruxelles na ceremoniju dodjele koja će biti održana 9. listopada.

Sve što trebate napraviti je otvoriti link i pronaći projekt “Take Care!“ te na isti stisnuti like. Svakim lajkom pomažete osobama u nepovoljnom položaju, starim i nemoćnim te palijativnim pacijentima kojima je u okviru projekta “Take Care!“ osigurana pomoć u svakodnevnom životu. Projekti su prikazani abecednim redoslijedom, stoga se projekt Bubamare nalazi pri dnu.

Glasovati možete na: https://ec.europa.eu/regional_policy/en/regio-stars-awards/2019/categ5?fbclid=IwAR23QPwiDAWnD66WJro9D-delIWE98UaBOzmjeD3uD88OaCW8NSxSZtvOwY