21 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.

Budući Cibalijaš postao prvak Hrvatske

Više od autora

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

U Puli je održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete na kojem su nastupili i mlade nade vinkovačkog stolnoteniskog kluba Cibalia. Nastup u Puli izborili su Barbara Vučinić, Ante Kolak, Kristijan Andabak, David Kubiček te budući Cibalijaš Gabrijel Marijanović pod budnim okom svog trenera Davora Lončara i sportskog direktora kluba Konstantina Vučinića.

David Kubiček ušao je među 8 najboljih, no na putu u polufinale zaustavio ga je Gabrijel Marjanović koji je otišao do kraja i postao prvak Hrvatske i u pojedinačnoj konkurenciji, ali i u parovima. Inače, Gabrijel Marjanović iz Privlake, još uvijek je igrač STK Vodovod jer još uvijek traje sezona, a u prijelaznom roku Gabrijel će Osijek zamijeniti Vinkovcima. Poduzete su sve potrebne radnje za transfer mladog stolnotenisača koji zadnjih mjesec i pol dana trenira s Cibalijašima pod vodstvom trenera Lončara, ali je još uvijek, službeno, igrač osječkog kluba.


 

U parovima najbolji rezultat osvojila je vinkovačka kombinacija Kubiček/Kolak koja je došla do četvrtfinala. „Ovo je još jedno veliko iskustvo za naše mlade stolnotenisačice i stolnotenisače i poticaj za daljnji rad. U globalu sam zadovoljan, prvenstvo je bilo odlično, a treba napomenuti kako su naši igrači imali zahtjevne grupe, no pružili su dobru igru”, rekao je trener mlađih kadeta Davor Lončar.

Povezani članci

Posljednje objavljeno