18 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Čak 11 odličja za Karate klub Vinkovci na 4. kolu lige

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U nedjelju, 2. listopada 2022. godine, održano je 4. kolo Otvorene karate lige u Osijeku na kojoj je nastupilo ukupno 177 natjecatelja iz 16 klubova Istočne Hrvatske.

Karate klub “Vinkovci” sudjelovao je s 9 natjecatelja u 12 kategorija i osvojio 11 odličja: 4 zlata, 5 srebra i 2 bronce.

Mislav Iličić osvojio je dva zlata, a najsjajnijim odličjem okitili su su još i Josip Slaviček i Ivana Slaviček. Martin Rončević iz Osijeka se vratio s dva srebra, a s po jednim kući su stigli Filip Periša, Eva Maloševac i Nikolina Slaviček. Broncu su osvojili Klara Tunjić i Ivan Slaviček.

“Trenerski tim KK “Vinkovci” nakon ovog kola lige posebno pohvaljuje Filipa Perišu koji se nakon skoro godinu dana izbivanja vratio u klub i to u velikom stilu, pobjedivši u prvoj borbi protivnika prije isteka kraja vremena sa visokih 9:0. Isto tako velika pohvala i Mislavu Iličiću koji je u finalnoj uzbudljivoj borbi pobjedio Perišu te pohvala ide i Martinu Rončeviću koji je puno napredovao u posljednje vrijeme”, priopćili su iz Karate kluba Vinkovci.

Natjecatelji su nastupali pod vodstvom trenera Ivane Slaviček i Jakova Šikića.

Iz kluba koriste priliku i pozivaju sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno