32 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Calum Scott objavio debitantsko studijsko izdanje Only Human

Više od autora

- vl promo-


Calum Scott objavio je debi-album ‘Only Human’, najavljen hit singlom ‘You Are The Reason’. Novo izdanje donosi 11 pjesama u standardnom CD obliku te 14 u digitalnom deluxe izdanju, među kojima je i Calumova interpretacija dobro poznatog singla ‘Dancing On My Own’, švedske glazbenice Robyn.

Spomenuti singl ‘You Are The Reason’ broji više od 100 milijuna streamova, dok prateći videospot ima više od 63 milijuna pregleda, a dostupan je putem njegovog YouTube/VEVO kanala. Vrijedi spomenuti kako je istu pjesmu Scott snimio u duetu s Leonom Lewis, a video u svega tjedan dana broji više od 4 milijuna YouTube/VEVO pregleda.

Calum Scott na novom izdanju surađivao je s producentima kao što su Fraser T Smith (Adele, Ellie Goulding), Jayson DeZuzio, (Skylar Grey, Imagine Dragons), Oak Felder (Alessia Cara, Demi Lovato), Oscar Gorres (Taylor Swift, Britney Spears) te Phil Paul (Maroon 5). Također, s pisanjem tekstova pripomogli su mu Jon Maguire i Corey James Sanders.

‘Za mene ‘Only Human’ znači da se osjećaš ok u svojoj koži. Nadam se da ću ovim albumom ohrabriti ljude da prigrle svoje ‘ja’, tako da u svijetu bude malo manje straha, i mnogo više ljubavi.’ – Calum Scott o novom izdanju.

Novo studijsko izdanje ‘Only Human’ britanskog glazbenika, hrvatskoj publici dostupno je putem digitalnih servisa.

‘Only Human’ (Deluxe) – popis pjesama

 1.     If Our Love Is Wrong
 2.     Give Me Something
 3.     Rhythm Inside
 4.     You Are The Reason
 5.     Come Back Home
 6.     Stop Myself (Only Human)
 7.     Dancing On My Own
 8.     Only You
 9.     Won’t Let You Down
 10.     What I Miss Most
 11.     Hotel Room
 12.     Good To You
 13.     Not Dark Yet
 14.     Dancing On My Own (Tiësto Remix)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno