16 C
Vinkovci
Utorak, 26. rujna 2023.

“Cash Woman” naziv je novog spota grupe Prezzident

Više od autora

- vl promo-

Došao je trenutak za još jedan “šarf tiramisu” iz Prezzident kuhinje! Riječ je o singlu “Cash Woman” koji se našao na njihovom albumu prvijencu “Prezzident” koji je ugledao svjetlo dana prošle godine, a čiju produkciju potpisuje već uhodani dvojac Emil Bišćan i Leo Anđelković. Tekst, glazbu i aranžman potpisuje cijeli bend (Luka Banić, Petar Lisjak, Ivan Soldo, Luka Maričić i Vedran Dakić).

”Usporedno s radom na materijalu za novi album stiže još jedan singl s našeg prvog albuma. Mix i mastering pjesme potpisuje Leo Anđelković, a spot je uradak Dinka Čvorića Doringa.” – rekao je Ivan, frontmen grupe Prezzident.

Nakon spomenutog albuma, Prezzident je pripremio novu poslasticu, a riječ je o video spotu koji prati aktualan singl “Cash Woman”. Nastao je pod redateljskom palicom Dinka Čvorića Doringa, a snimljen je na ulicama grada Zagreba.

”Ovoga puta, u ovom trileru će se naš superheroj B€tmen (uz naš soundtrack) suprostaviti najvećoj noćnoj mori današnjice – Cash woman, ženi koja ne bira sredstva i načine da dođe do cilja koje pohlepno želi. U bespoštednoj borbi dobra i zla, svjetla i mraka, ishod je neizvjestan. Zavirite i poslušajte kakav kraj ima ova priča/song/basna/kosinus/federer/bitcoin!” – rekao je Ivan.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno