Chui, 2017. | Photo: Dancing Bear promo

Chui, naš najpopularniji moderni jazz sastav sve je popularniji diljem Europe pa nakon hit albuma “Chui ovu glazbu” nastao u suradnji s jazz orkestrom HRT-a nastavlja nizati uspjehe.

Chui, predvođen autorom i klavijaturistom Tonijem Starešinićem su 15. studenog nastupili na BUSH festivalu u Budimpešti  koji okuplja kreativne glazbenike jugoistočne Europe. Tim povodom pjesma “Will I Ever See You Again” uvrštena je na festivalsku kompilaciju koja je otisnuta na vinolnoj ploči.

Druga jako važna potvrda došla je u četvrtak 22. studenog kad je održana dodjela nagrada Ambasador posvećena najboljem od domaće elektronske glazbene scene. Tada je remiks pjesme Tebi putujem Chui ft. Josipa Lisac  kojeg potpisuje Andrea Ljekaj osvojio nagradu Ambasador u kategoriji “Remix godine”.

Plodnu i uspješnu jesen Chui će obilježiti koncertima u Splitu i Zagrebu.

Splitska Kocka je mjesto nastupa, u petak, 30. studenog dok će u subotu 8. prosinca Chui nastupiti u zagrebačkom klubu Sax! u sklopu proslave 20. rođendana kluba. Broj ulaznica je striktno ograničen pa je preporuka što prije ih nabaviti u pretprodaji.