Nakon što su od svih drugoligaša odradili najduže pripreme momčad Cibalije, pod vodstvom trenera Davora Mladine, danas u Sesvetama starta u novu sezonu. Kako je u momčadi ostalo dosta igrača iz trećeligaške sezone, trebalo ju je uvesti i u drukčiji, žešći trenažni sistem. Ipak je nekoliko igrača došlo pojačati konkurenciju u svlačionici Cibalie, a hoće li oni doista biti i pojačanja, vidjet ćemo vrlo brzo. Trener Cibalie Mladina uglavnom je zadovoljan provedbom pripremnog razdoblja i učinkom igrača tijekom prijateljskih utakmica.

“Klima u momčadi je odlična i svi igrači jedva čekaju početak sezone nakon dugih priprema. Sve što smo zacrtali u pripremama smo odradili za, prema meni, dobar način. Imali smo sreće da smo mogli otići i na pripreme na Kupres, gdje smo imali jako dobre uvjete za trening i prijateljske utakmice. Odigrali smo desetak utakmica na jako dobrom nivou, i zbog toga sam jako zadovoljan. Ulazimo u sezonu s mladim domaćim igračima koji će dobiti priliku da se dokažu, a ja vjerujem da će ju i iskoristiti. Vjerujem kako ćemo u sezonu krenuti dobro i da poslije nećemo morati posezati za pojačanjima.”, rekao je Mladina .

Danas će momčad Cibalije istrčati u Sesvetama kod istoimenog domaćina. Utakmice na startu prvenstva uvijek donose poneko iznenađenje.

“Bez obzira na jačinu i ugled suparnika, idemo se u Sesvete boriti i vjerujem da ćemo ostati neporaženi nakon prvih 90 minuta u novom drugoligaškom nadmetanju.”, zaključio je u najavi utakmice trener Cibalie Davor Mladina.

Cibalia će protiv Sesveta najvjerojatnije igrati u sastavu: Marijanović, Bukvić, Džijan, Kiš, Salapić, Matošević, Oršolić, Vincetić, Stupar, Bajić i Dogan. Utakmica je na rasporedu danas s početkom u 17 sati i 30 minuta, a utakmicu sudi Marko Linić iz Rijeke.