Cibalia je i s drugog gostovanja početkom ove sezone donijela bod. Momčadi Davora Mladine ponovio se rasplet susreta sa Sesvetama, jer su i u Solinu dobivenu utakmicu primljenim pogotkom u posljednjih pet minuta susreta pretvorili u susret s podjelom bodova. Tako su Vinkovčani još jednom ispustili dva boda.

U prvom poluvremenu sve je bilo kako su si zamislili, dobro su otvorili susret i svih ga 45 minuta kontrolirali, ne dopustivši domaćem sastavu ozbiljniju prijetnju za svoju mrežu. Nastavak susreta Cibalia je još bolje otvorila i već u 50. minuti došli u vodstvo, uz malu pomoć domaćeg igrača Stipe Vulikića, koji šalje loptu u svoju mrežu. Pet minuta poslije bilo je 0:2. Vincetić je iz slobodnog je udarca postigao drugi pogodak i trasirao put prema pobjedi.

Međutim, samo tri minute poslije domaćini su preko Antonija Repića smanjili vodstvo, nakon čega je slijedio prijelomni dio utakmice. Zbog drugog žutog kartona u svlačionicu je morao stoper Cibalije Hrvoje Džijan, što je definitivno utjecalo na konačan ishod.

Nesvjesno su se nakon toga Vinkovčani orijentirali na čuvanje postignutog rezultata, stvorivši pred vratarom Marijanovićem obrambeni zid. Na svoju žalost, nisu izdržali u želji da očuvaju minimalno vodstvo, nego su pet minuta prije kraja, slično kao i u Sesvetama, primili i drugi gol, a strijelac je bio Jelavić.