- Tekst se nastavlja ispod oglasa -

Općina Jarmina je, temeljem Javnog poziva, odabrana za provedbu programa ”Aktivni u Zajednici”, a cilj kojeg je povećanje društvenog kapitala. U suradnji s građanima, organizacijama, poduzetnicima, i raznim drugim dionicima pojedine lokalne zajednice, nastoji se riješiti konkretan problem koji su sami dionici istaknuli kao prioritet rješavanja za njihovu zajednicu, te potaknuti sve zainteresirane na suradnju, kreativnost i zajedničko djelovanje.

Stoga, Zaklada Slagalica i Općina Jarmina pozivaju sve zainteresirane građane na predstavljanje programa ”Aktivni u zajednici” koje će biti održano 16. ožujka 2018. u 17:30 sati u prostoru Općine Jarmina, na adresi Vladimira Nazora 2. Ovo je tek prva u nizu aktivnosti koje će biti provedene u sklopu ovog programa. Svi zainteresirani mogu se pridružiti na predstavljanju i saznati sve što je potrebno. 

Sudjelovanje je besplatno, a radi što kvalitetnije odrade radionice, svoj dolazak potvrdite na email: info@zaklada-slagalica.hr ili na telefon 031/213-255