14 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 3. listopada 2022.

CinemaCon 2018. – prve fotografije s predstavljanja filmova White Boy Rick i Once Upon a Time in Hollywood

Više od autora

- vl promo-Na ovogodišnjem CinemaConu u Las Vegasu, najvećem i najvažnijem okupljanju kino branše i filmske industrije, predstavljena su dva nova filmska naslova studija Sony Pictures White Boy Rick i Once Upon a Time in Hollywood čija su kino prikazivanja planirana u kolovozu 2018. (White Boy Rick) i kolovozu 2019. (Once Upon a Time in Hollywood).

Između mnogih ostalih filmskih naslova najavljenih za ovu i sljedeću godinu Sony Pictures je ponosno izdvojio upravo ova dva buduća filmska hita prvenstveno zbog snažne glumačke i redateljske ekipe ali i fantastičnih scenarija. Na ovogodišnjem CinemaConu tako su se okupile filmske ekipe spomenutih filmova na svom prvom medijskom predstavljanju gdje su uzvanici imali priliku saznati ekskluzivne detalje vezane uz ove naslove i njihova snimanja.

Matthew McConaughey i Camila Alves, WHITE BOY RICK (Sony Pictures) / CinemaCon, Las Vegas 23.4.2018.

White Boy Rick priča je o adolescentu Richardu Wersheu Jr., koji je tijekom 1980-ih postao tajni agent FBI-a, i koji je u konačnici uhićen zbog trgovine drogom te osuđen na život u zatvoru. U glavnoj ulozi je oskarovac Matthew McConaughey (The Dark Tower, Interstellar, The Wolf of Wall Street…) koji se ovoj ulozi posvetio do fizičke neprepoznatljivosti. U ženskim ulogama su Bel Powley i Jennifer Jason Leigh dok je redatelj filma Yann Demange. Inače, osim dobitnika nagrade Oscar Matthewa McConaugheyja, film ‘White Boy Rick’ okupio je čak troje glumaca nominiranih za istu nagradu – Piper Laurie, Brucea Derna i Jennifer Jason Leigh.

Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantino, ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD (Sony Pictures) / CinemaCon, Las Vegas 23.4.2018.

Once Upon a Time in Hollywood jedan je od najočekivanijih filmova 2019. godine što zbog odličnog scenarija što zbog poznatih imena koja se vezuju uz film. Redatelj filma je slavni Quentin Tarantino, poznatim po mnogim uspješnicama koje su nastale pod njegovom redateljskom palicom (Reservoir Dogs, Kill Bill 1,2,3, From Dusk Till Dawn, Pulp Fiction, Inglourious Basterds, Django Unchained, The Hateful Eight). Što se glumačke ekipe tiče, kada se dvojici toliko moćnih glumaca Leonardu DiCapriu (The Wolf of Wall Street, The Great Gatsby, Inception, Shutter Island…) i Bradu Pittu (The Curious Case of Benjamin Button, Ocean’s Thirteen, Mr. & Mrs. Smith, Burn After Reading…) pridruži Margot Robbie (Peter Rabbit, I, Tonya, Suicide Squad, The Legend of Tarzan…)  kao žensko pojačanje, znate da imate hit. ‘Once Upon a Time in Hollywood’ priča je o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji u vrijeme ubojstva Charlesa Mansona 1969. godine u Los Angelesu. Hollywood nikad nije zvučao toliko dobro.

Jedino što nam sada preostaje je čekati kolovoz 2018. i 2019. godine kada spomenuti filmovi dolaze u kina. Pred nama su duga topla holivudska ljeta u nijansama najboljih filmskih ostvarenja. Jedva čekamo!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno