6 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Clone Age predstavljaju novi singl naslovljen Nove boje

Više od autora

- vl promo-

Čakovečka rock grupa Clone Age predstavlja nam singl “Nove boje”. Riječ je o pjesmi koja je inspirirana lošim stanjem u državi, problemima na političkoj sceni, ali i društvu općenito. Govori o tome kako se već godinama u politici ništa ne mijenja te kako novi politički akteri ne donose promjene već usvajajući pravila prošlih političkih elita, održavaju istu lošu društvenu klimu. Unatoč tome dečki iz benda vjeruju da kroz zajedništvo ipak može doći do promjena te kako dolaze “nove boje” koje će promijeniti stanje u državi, razriješiti kolektivno nezadovoljstvo, zaustaviti masovna iseljavanja i sve ostale negativne društvene trendove.

Clone Age ovaj put publici predstavlja Lyric video kako bi na što bolji način prenijeli svoju poruku. Novi singl, kao i sve pjesme s prethodnog albuma, snimljene su u prostoriji u kojoj bend održava probe jer su htjeli vjerno prenijeti  atmosferu grupnog muziciranja iz koje nastaju njihove skladbe.


Bend je oformljen 2002. godine u Čakovcu, karakterizira ih čvrsti rock zvuk, a do nedavno su se u svojem glazbenom stvaranju izražavali na engleskom jeziku. Nakon odlično prihvaćenog albuma “Fuse” te prvog singla na hrvatskom jeziku “Nestajemo”, rock bend Clone Age nam predstavlja “Nove boje”,  njihov drugi singl na hrvatskom jeziku kojim ujedno najavljuju i skoro objavljivanje novog albuma.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno