17 C
Vinkovci
Subota, 28. svibnja 2022.

Cota G4 predstavlja novi singl Gdje je ona mala

Više od autora

- vl promo-

Daruvarski rock band Cota G4 u studenome prošle godine izdao je svoj treći studijski album “Entropia”. Nakon uspješnog prvog singla “Kad bio sam njen”, Cota G4 je u međuvremenu napravila još jedan zanimljivi video spot koji je vizualna kulisa  melodične balade “Gdje je ona mala”.

Pjesma je to o dolasku jedne djevojke u velegrad, njenom otuđenju i svojevrsnom gubitku duhovne nevinosti. U prilog pjesmi ide i glavna lokacija snimanja, lunapark. “Žestoke boje, svijetla koja zasljepljuju i stranci koji nas okružuju oživljavaju paletu prividnih zadovoljstava koja nam omogućuju kratkoročnu sreću i pobuđuju šareni artikl koji nosimo u sebi. Međutim, s druge strane realnost i dalje nemilosrdno šamara, pokazuje nam koliko smo duboko zakopani u vlastite poroke. Htjeli smo dočarati nostalgiju prema jednostavnijim vremenima, u jednoj pjesmi spojiti cinizam I osudu te čaroliju i ljubav”, kaže o pjesmi njezin autor Marko Osmanović.

Konfuzna i teška životna priča oživjela je pred kamerama režisera Tvrtka Barišića s kojim Cota G4 prvi put surađuje. “Snimanje spota trajalo je dosta dugo. Ovisilo je o puno čimbenika, a jedan ključnih su bile vremenske prilike.  Nakon što smo postavili opremu, sredili set za snimanje- došlo je do proloma oblaka. Sručila se kiša, munje su sijevale nebom, apokalipsa na pomolu. Bio je to znak, ali još ne znamo kakav.” , kažu sa smješkom dečki iz Cote G4.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno