14 C
Vinkovci
Petak, 23. veljače 2024.

Bogat program Vinkovačkih jeseni danas otvara Auto Show

Više od autora

- vl promo-

Folklorne večeri su možda iza nas, ali je zato pred nama velika završnica 53. Vinkovačkih jeseni.

Od 10 sati možete pogledati Auto Show Vinkovci na kojem sudjeluju auto kuće, auto škole, motoristi, oldtimeri te dileri auto dijelovima i guma. Ovom prilikom razgledati možemo preko 50 različitih vozila. Metalne ljubimce i sve vezano uz njih pogledajte na križanju Duge i Genscherove ulice .

Zavirite kako će izgledati glavni program tijekom probe svečanog otvaranja Vinkovačkih jeseni koja započinje u 16 sati na pozornici u središtu grada.

Kada ste već ondje, svratite u Vinski grad koji svoja vrata otvara također u 16 sati. Uz piće bogova i običnih ljudi koje za goste Vinkovačkih jeseni dolazi sa svih krajeva Lijepe naše i ostatka regije, pogledajte što se skriva iza naziva “Pregršt istine”. Kada ste već u Vinskom gradu, ne propustite kućicu Vina Croatia Vina Mosaica u kojoj se organiziraju svakodnevne edukativne degustacije te novitet u ponudi, paleta proizvoda Zlatna rakija i Zlatni pelin.


Ukoliko ste propustili probu svečanog otvaranja, propušteno možete nadoknaditi na generalnoj probi svečanog otvaranja Vinkovačkih jeseni koja također na pozornici u središtu grada započinje u 19 sati.

Od 18 sati na Slavonskom sokaku u novom izdanju Laško je tamburaško nastupa TS Tambura Band, a od 22 i 30 pod šatorom Vinkovačkih jeseni za dobro raspoloženje odgovaran je Ivan Zak.

Uz multimedijalni postav Gradskog muzeja Vinkovci i Filatelističku izložbu, u popratnom dijelu programa četvrtak donosi Regionalne dane EU fondova koji uključuju edukacije od 10 do 14 i sajam EU projekata od 14 do 18 sati. Također, u gradskoj kavani Aurelia i u organizaciji Zagonetačkog društva Vinkovci pogledajte predstavljanje 59. broja zagonetačkog lista “Pitalica” s početkom u 18, a od 19 u Galeriji likovnih umjetnosti “Slavko Kolar” posjetite otvorenje izložbe akademske kiparice Ane Čolaković i Vjekoslava Filipovića. Izložbu skulptura, slika i crteža organizira Gradski muzej Vinkovci.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno