Predstavnici UHPA-e, predsjednik Tomislav Fain i voditeljica ureda Ivana Maltar, jučer i danas su posjetili Vinkovce i u suradnji s Turističkom zajednicom Vinkovci dogovorili suradnju oko organizacije Dana UHPA-e u Vinkovcima, koja će biti održana od 21. do 23. ožujka 2019. godine. 

Dani UHPA-e (Udruge hrvatskih putničkih agencija) je godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija, okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora. 2019. godina tako će za cijelu Slavoniju biti velika prekretnica, budući da je ovaj događaj odlična i neponovljiva prilika da prezentira svoju turističku ponudu putničkim agencijama i na licu mjesta direktno upozna agente i predstavnike putničkih agencija.

Predsjednik UHPA-e Tomislav Fain rekao je kako ne žele samo pričati, nego i dati svoj obol i konkretno djelovati da se Slavonija turistički bolje pozicionira te dodao da smatra kako članice trebaju upoznati ovaj dio Hrvatske jer puno njih ne zna što sve Slavonija može ponuditi.