26 C
Vinkovci
Nedjelja, 23. lipnja 2024.

Darko Jozinović: Zanima me samo način na koji će reagirati moji igrači u sljedećoj utakmici

Više od autora

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Trener Jozinović nije bio zadovoljan ni igrom, ni rezultatom, ali ni pristupom u utakmici s Kustošijom. Utakmica 11. kola pokazatelj je kako u ovoj ligi nema laganog protivnika, svatko svakog može pobijediti i da u svakoj utakmici moraš dati sve od sebe ukoliko želiš ostvariti pozitivan rezultat. Nema puno vremena za plakanje i traženje krivca, svi su kao momčad podbacili, a već u subotu u goste dolazi trenutno vodeća momčad 2. HNL, momčad BSK-a.

„Nimalo me ne plaši to što nam u goste dolazi prva momčad. Samo me zanima način na koji će reagirati moji igrači u toj utakmici, a on mora biti puno bolji nego što je to bio u utakmici s Kustošijom i to u svim segmentima igre”, pojašnjava strateg Cibalije koja nema dobrih iskustava s ekipom iz Bijelog Brda.

Od pet službenih utakmica u čak četiri susreta bolji je bio BSK, dok je jedna utakmica završila neodlučeno. Međutim, tradicije su tu da se ruše, a prva prilika je u subotu u 14 sati.


„U svakom slučaju bit će teška utakmica, no svaka je teška jer je liga izjednačena. Sve je na mojim momcima koji moraju dati više u svim segmentima nogometne igre, od trke, zalaganja, duel igre i razmišljanja na terenu. Kad je sve to na potrebnoj razini, sa svakim možemo igrati. Najbitnije je da budemo onakvi kakvi smo bili u utakmicama kad smo pobjeđivali i jedino tada se možemo nadati pozitivnom ishodu”, rekao je za kraj Darko Jozinović.

Za sljedeću utakmicu još uvijek neće konkurirati Jazvić i Bajić koji se još uvijek oporavljaju od ozljeda, a njihov povratak na terene očekuje se nakon reprezentativne stanke.

Povezani članci

Posljednje objavljeno