16 C
Vinkovci
Srijeda, 28. veljače 2024.

Detroit Groove Gang imaju novi uživo brilijant!

Više od autora

- vl promo-

Detroit Groove Gang ima novi live album! Radi se o snimci njihovog furioznog seta odsviranog 22. srpnja ove godine na festivalu Rock Starci.

Bend je na pozornicu stupio u dva ujutro kad se broj posjetitelja mogao na prste izbrojati i pokazao ubitačnu snagu, strast i energiju koja melje sve pred sobom.

Detroit Groove Gang: Live At Rock Starci, 2022 | artwork: Detroit Groove Gang

Za razliku od prošlog live albuma “Gotta Feel Live” koji je snimljen u detroitskoj Vintage Industrial Areni pred gotovo 32 000 ljudi, Detroit Groove Gang ovim izdanjem pokazuje da je uvijek isti i da se uvijek jednako daje, da ostavlja srce na terenu, da obrambeno ne uzmiče ni jarda, a u napadu ne preza ni pred probijanjem ni pred bacanjem dugih ruta.

Osjetili su to i recenzenti vodećih svjetskih glazbenih časopisa i portala, davši, svi od reda, ovom izdanju najviše ocjene. Spomenimo samo 5 zvjezdica u Rolling Stoneu, The Guardianu, The Timesu i peticu u časopisu Mojo.


Iggy Pop na svom je profilu podijelio ovaj album, a Viagra Boys dečke žele za predgrupu na sljedećoj europskoj turneji.

Koncert su snimili Richie Sombrero, dugogodišnji prijatelj i suosnivač bande, te Tomislav Babić. Produkciju izdanja potpisuje Detroit Groove Gang, a za likovno je oblikovanje naslovnice zaslužan Dan Marino Jr.

Detroit Groove Gang nestrpljivo očekuje nove koncertne aktivnosti, a “Live At Rock Starci” možete slušati i preuzeti na sljedećim poveznicama: Bandcamp | Soundcloud | YouTube | Deezer | Apple Music | Spotify

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno