Foto: PDV records press
U petak 28. svibnja je objavljen “Šplit (ako može šport, može i šplit)“, zajednički album dvaju prijateljskih HC/punk bendova, Bijes zdravog razuma i Nula. Dostupan je u digitalnom obliku putem Bandcamp stranice, digitalnih platformi i webshopa. Originalno je izdan na vinilu i audio kazeti sada već davne 1995.g. pod okriljem etikete Humanita Nova.
Digitalni download sadrži knjižicu s tekstovima (32 stranice) koju su ilustrirali danas među najprepoznatljivijim domaćim tattoo majstorima, Zele (Tattoo studio Zagreb) i Buncek (Tattoo studio Gandalf).
Premijerno digitalno izdanje prve DIY ploče novije hrvatske povijesti. U doba originalnog objavljivanja krasila ju je titula prve, totalno nezavisne, samoizdate ploče na ovim prostorima. U nemogućim okolnostima ratnih vremena prvi tiraž ploče je rasprodan brzinom svjetlosti kanalima europske underground mreže. Ubrzo nakon toga uslijedilo je rasprodano reizdanje u ukupnoj nakladi od 1000 primjeraka te je u istoj nakladi rasprodano i izdanje na audio kazeti. Od kraja prošlog stoljeća, osim što je antologijsko ovo izdanje slovi kao raritet.