Foto: Tomislav Jonjić

Jučer su odigrane utakmice 2. kola kupa Nogometnog središta Vinkovci. Nogometaši Dilja na svom su terenu rezultatom 3:2 pobijedili momčad Frankopana iz Rokovaca Andrijaševaca. Pogotke za Dilj postigli su Ilić, Dogan i Banovac, dok su strijelci za Frankopan bili Luketić i Bebek.

Bedem je uvjerljivo 6:1 slavio protiv momčadi Hašk-Sokola iz Starih Jankovaca. Za Bedem je tri pogotka postigao Vuksanović, a po jedan Borko, Jagustin i Smolčić, dok je počasni pogodak za Hašk Sokol postigao Majstorović.

Nuštarska Nosteria bila je domaćin odličnoj momčadi Slavonca iz Komletinaca, novom članu Međužupanijske nogometne lige Osijek-Vinkovci te je u uzbudljivoj utakmici pobijedila 3:2. Golove za Nosteriu postigli su Mane, Banka i Blekić, dok su strijelci za Slavonac bili Damir i Zoran Šer.

U Jarmini su Bornici rezultatom 2:1 pobijedili momčad Otoka. Strijelci za Borince bili su Saša Šest i Priščan, dok je pogodak za Otok postigao Jurić.

Poznati su nam i svi sudionici polufinala. To su: Dilj, Bedem, Nosteria i Borinci. Polufinalne utakmice na rasporedu su, 2. listopada, a parovi će biti poznati u ponedjeljak, 9. rujna 2019. kada će se u prostorijama NS Vinkovci obaviti izvlačenje.