4 C
Vinkovci
Subota, 24. rujna 2022.

Dilj bolji nakon jedanaesteraca, vratar Kelava junak

Više od autora

- vl promo-NK Dilj ugostio je NK Bedem u okviru 1/4 finala kupa središta Vinkovci te je prošao dalje zahvaljujući boljem izvođenju jedanaesteraca. Junak današnje utakmice svakako je domaći vratar Vedran Kelava, koji je u raspucavanju obranio dva penala.

Početak utakmice obilježio je jaki pljusak, no u prvom poluvremenu mogli smo vidjeti jednu čvrstu i borbenu utakmicu s obje strane. Dilj je poveo nakon jednog prekida s desne strane, kada se najbolje snašao Robert Ilić. Međutim, Bedem se vraća u igru pogotkom Luke Sambola te se na predah otišlo s rezultatom 1:1.

Drugo poluvrijeme otvoreno je sjajnim prodorom i udarcem s vrha šesnaesterca Igora Tomića, no greda je spriječila ponovno vodstvo Crjepara. Ostatak poluvremena obilježila je igra s puno prekršaja, no ipak je Dilj imao blagu terensku inicijativu veći dio igre. Međutim, gosti iz Ivankova bude se pred kraj utakmice, a u samoj završnici utakmice pred vratara Kelavu sam je izašao Ivan Gazić, no fantastični Kelava uspio je ukrotiti njegov udarac. Utakmica je stoga zavrišila rezultatom 1:1, pa su se izvodili penali. Za Dilj su pogađali Marko Terzić, Luka Muženjak i Marko Martinković, dok je jedini za Bedem bio precizan Goran Borko. Dinko Leko opucao je pokraj gola, dok je Kelava zaustavio udarce Tomislava Čuljka i Blaža Tustonjića.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno