33 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 4. srpnja 2022.

Do kraja svibnja poziv izlagačima na 6. Hang Loose Rockabilly festivalu

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Već tradicionalno, zadnji vikend u lipnju rezerviran je za Hang Loose rockabilly festival. Iako su zbog pandemije koronavirusa zadnja dva festivala održana u dvorištu kultnog kafića, ove godine vraća se na Tenin salaš i to 24. i 25. lipnja.

“Ako si mali obrt, udruga, OPG ili nešto treće, a radiš nešto kreativno svojim rukama prijavi se za izlaganje na 6. Hang Loose Rockabilly festivalu”, pozivaju organizatori da na Facebook stranici Hang Loose-a ispunite prijavnicu.

Šesto izdanje ovog sve omiljenijeg i popularnijeg događa ponovno donosi bogat glazbeni, plesni i fotografski program uz niz maštovito osmišljenih radionica.

Ove godine nastupaju Black Frogs, Marcello and the Flaming Boppers i King Cat Rhythm iz Mađarske, Joe & the Rhythm Boys iz Slovenije te Jumpin’ Jigawatts iz Hrvatske.

Naravno, u dvorištu salaša Tena čekaju vas i neizostavni Retro i Craft sajam, Pin-up Photo session, plesne radionice, DJ’s vintage yard sale, specijalizirani frizerski salon za neodoljive frizure iz pedesetih i šezdesetih, šminkanje, tetoviranje te Burlesque show.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno